Bel 0591 744 225
Over Uitzendgroep Jongeling voor Werkgevers

Meer dan 10 jaar ervaring
Onze uitzendgroep heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uitzenden van personeel in de tuin- en akkerbouw. Daarnaast zenden wij uit naar diverse andere branches zowel nationaal als internationaal.

Wij zetten niet alleen kandidaten uit Nederland in, maar juist ook kandidaten uit landen als Polen en Oekraïne. Deze mensen werken op een A1-verklaring. De premieafdracht vindt plaats in het land van herkomst.

In het bijzonder kenmerken wij ons door bij grote projecten de totale personeelsinvulling te verzorgen.

Grote projecten
Het is handig voor inleners om bij grote projecten vanuit één uitzendgroep alle nodige functies te laten invullen. Eén manier van factureren, één vast aanspreekpunt en een goedkoper inleentarief. Voor een collectief aanbod van werknemers volgt een vast afgesproken tarief.

Waarom kiezen inleners juist voor ons?

Speerpunten
Wij blinken uit in het invullen van projecten door onderstaande speerpunten:
– laag ziekteverzuim
– geen onnodige overheadkosten
– aannemen van werk
– persoonlijke hulp
– altijd contact
– direct en transparant
– open cultuur
– internationaal sterk

Acuut personeelstekort
Wij schakelen snel en kunnen je in korte tijd voorzien van de nodige personeelsleden. Kamp je met een acuut personeelstekort dan is het prettig om direct contact met ons op te kunnen nemen.

Door plotseling ziekteverzuim of een onverwacht interessant project kun je ineens te maken krijgen met te weinig personeel. Om die zorg weg te nemen, komen we graag met je in contact om snel het juiste personeel te kunnen inlenen.

Payroll
Bent u al bekend met payroll? Kort gezegd geeft een bedrijf bij payrolling de verantwoordelijkheid voor zijn werkgeverschap uit handen.

Bij payroll zijn wij op papier de juridische werkgever van uw medewerker(s). Een groot voordeel hiervan is, is dat u verlost bent van al die administratieve taken voor uw personeel. U heeft geen omkijken meer naar de juridische- en financiële risico's.

Benieuwd naar onze samenwerking door payroll? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Over Uitzendgroep Jongeling voor Werknemers

Waarom inschrijven?
Wij zijn constant op zoek naar personeelsleden voor de tuin- en akkerbouw. Maar ook naar personeel in de horeca, zorg, facilitaire diensten en productie is een constante vraag. Daarnaast zoeken wij kandidaten voor uitvoerende- en leidinggevende functies.

Inschrijven kan altijd. Het werk is er veelal wel, maar we beginnen graag met een kennismakingsgesprek. Op basis van dat gesprek bekijken we welke werkzaamheden in welke branches jouw interesse hebben en waar wij je zouden kunnen uitzenden.

Wij houden er van om onszelf te zijn en te blijven. Dat verwachten we ook van jou. Pas dan leren we je goed kennen. Je kunt altijd onze openstaande vacatures bekijken, maar daarnaast hebben we ook trajecten die nog niet geheel definitief zijn, maar wel volgen. We kunnen je al wel iets vertellen over de aankomende trajecten. Het is hoe dan ook goed om ons te bellen of om je in te schrijven.

Persoonlijk betrokken
Het is voor ons belangrijk om persoonlijk betrokken te blijven bij de inleners en werknemers. Dit uit zich doordat er periodiek overleg plaatsvindt omtrent de werkzaamheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijkheid om in vaste dienst te kunnen treden bij een inlener. Maar wij denken daarbij verder na; in veel situaties is het voor zowel de inlener als de werknemer toch voordeliger om de inleenconstructie te behouden. Persoonlijke betrokkenheid!

Formulieren aanvragen
Ook het verkrijgen van bijvoorbeeld een Werkgeversverklaring is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je aan de verklaring en hebben hier ook ruimschoots ervaring mee. Maak je wensen kenbaar bij je vaste aanspreekpunt.

Historie
Begonnen met het uitzenden van personeel in de tuin- akkerbouw, zijn Ben en Tamara Jongeling, Poolse werknemers gaan inzetten voor opkomend personeelstekort. Zij hadden al contacten lopen bij diverse universiteiten om geschoolde kandidaten te kunnen uitzenden. Het lukte om snel werknemers inzetten en er kwam meer vraag vanuit andere tuin- en akkerbouwbedrijven. Bewust hebben Ben en Tamara zich 11 jaar lang gefocust op het uitzenden van personeel binnen de tuin- en akkerbouw. Later begon er ook vraag te ontstaan vanuit diverse andere branches en op dat moment startten zij Uitzendgroep Jongeling. De bewezen kracht van uitzenden!

Ken het talent uit de verschillende landen
Nederlanders zijn goed in bijvoorbeeld de wegenbouw. Deze mensen kunnen we daardoor prima uitzenden naar landen waar deze kennis niet voldoende aanwezig is. Zo leveren wij de juiste personen op de plekken waar dat nodig is. Er wordt volgens de Nederlandse wetten en regelgeving uitbetaald waardoor er geen ingewikkelde documenten ondertekend hoeven te worden.

Studenten
Er is een goede samenwerking tussen diverse hogescholen en onze uitzendgroep. Een veelvoorkomend probleem is dat studenten na het behalen van hun diploma's verhuizen naar onder andere het westen van ons land. Daar worden hogere salarissen uitbetaald wat een grote aantrekkingskracht heeft. Wij zetten ons actief in om deze studenten in de regio te houden en te laten werken. Dit bereiken wij door met alle partijen, waaronder diverse gemeenten, goede en doeltreffende afspraken te maken.

Schrijf je nu in!

Ter uitbreiding van onze (oproep)poule zijn wij doorlopend ...

Uitzendgroep Jongeling is verhuisd!

Sinds kort staat de koffie voor u klaar op het volgende adr...